maanantai 2. syyskuuta 2013

Viikon kuulumiset

Olen käynyt pari kertaa sauvakävelemässä, menee aina paremmin ja paremmin. Molemmat pitävät hyvin paikkansa, ja viime kerralla kulkivat oikeata vauhtiakin suurimman osan ajasta, sitä edellisellä kerralla molemmat yrittivät hidastella vähän väliä..

Iivalla on juoksut ja se on ihan tosi väsynyt, se vaan nukkuu ja nukkuu. Ady kosiskeli sitä ihan tosissaan tuossa pari päivää sitten. Nuoleskeli naama ja peräpäätä, juoksi ja pomppi Iivan ympärillä, heittäytyi selälleen Iivan edessä, hyppi selkään, kutsui leikkiin..


Pihalla nuo syö käpyjä, Iiva syö niitä ihan hullun lailla, Ady syö yleensä vain pari.

Käpykomposti

Ady rouskuttaa käpyä

Iiva on hassun näköinen aamuisin, se tulee istumaan mun viereen/yläpuolelle ja rapsuttelen sen rintakehää ja mahaa.Muutama kuva vielä Iivasta, ihan vaan koska se on niin suloinen :)
Ady istui yhtenä päivänä ja katseli ulos ikkunasta takapihalle.


Eilen käytiin katsomassa Frodon uutta kotia vanhassa kaupungissa, kateeksi käy. Kotiin tullessa pysähdyttiin katsomaan karvalehmiä.


Nyt elämä on aika tylsää, ei ole treenejä, suurin osa metsistä on hirvikärpästen valloittamia, Iivalla on juoksut.. Huomenna menen sellaiselle ruokintaluennolle ja perjantaina Gerard O'Shean dog management luennolle.

Ady on muuten päässyt pois portin takaa. En huomioi sitä mitään ylimääräistä, oikeastaan vaan ruokakupilla joutuu jotain tekemään ja luoksetuloista saa huomiota. Luokse pyydettäessä se reagoi jo ekalla käskyllä ja tulee laukassa. En tosin vieläkään tiedä johtuuko se arestista vai siitä että sillä on se liina perässä, vai molemmista? Vai siitä että olen vähentänyt sen ruokaa ihan huomattavasti, se saa noin 150 g vähemmän lihaa nyt kun aikaisemmin, pystyin vähentämään sen ruokaa sen arestin aikana kun se oli siellä portin takana eikäpäässyt laukkailemaan ja säntäilemään pitkinpoikin huushollia. Eli ehkä se on nuo kaikki 3 yhdessä; huomioimattomuus, liina ja nälkä jotka auttavat. Jotenkin uskon eniten tuohon liinaan, Adyhän ei vastustele tai ole tottelematon silloin kun pystyn vaikuttamaan siihen, eli kytkettynä tai kotona, silloinhan se yleensä toimii kun ajatus, ja nyt se on varmaan yhdistänyt liinan siihen ettei se pääse karkuun ja että pääsen puuttumaan törttöilyyn eikä sen takia törttöile. Tai näin minä luulen, mistä sitä oikeasti tietää mitä sen pässä liikkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti