keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Adyn sisäinen kalenteri on pettämätön

Huomasin tiistaina, siis eilen, kun tulin töistä kotiin että Ady raapi vasenta lapaansa ihan hulluna. Aamulla se ei ollut raapinut ollenkaan. Katsoin mikä siellä oli ja kun silitin vastakarvaan niin huomasin ettäiho oli ihan tuman punainen. Soitin eläinlääkärille ja sainkin ajan heti parin tunnin päähän. Odotustilassa kun silittelin Adyä ja räpläsin sitä huomasin että se oli myös raapinut vasenta korvaansa. Korvassa oli muutama naarmu ja yksi pieni haavauma.

Iho tutkittiin ensin karvojen läpi ja sitten ajettiin karvat pois että näkisi paremmin mitä siellä on. Iho punoitti noin kämmenen kokoiselta alueelta, pari ihan pikkiriikkistä haavaumaa löydettiin myös. Hoidoksi Ady sai paikallisesti levitettävää Canofitea, sitä samaa mitä laitetaan korvatulehduksiin. Onneksi ei tarvinnut antibioottikuuria aloittaa, se tosin aloitetaan jos tuo ei auta. Eläinlääkäri sanoi että se on ihotulehdus. En tiedä mistä johtuu.

Viime vuonna suunnilleen samoihin aikoihin Ady kehitti korvatulehduksen eikä päästy Porvoon näyttelyihin, ainoaan näyttelyyn vuodessa mihin koirat ilmoitan.. Tänäkin vuonna ilmoitin Adyn näyttelyihin, mutta tuskin se kehään menee, turistikoiraksi pääsee kuitenkin. Ady on erittäin tyytyväinen :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti