keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Rakas Råtta

Ady innostuu aina välillä leikkimään pehmoleluilla. Täällä, kuten monessa muussakin taloudessa IKEAn råtat on suosikkeja.Iiva ihmetteli mitä Ady touhusi

Ady suuteloitsee


Muuten elämä on palailemassa takaisin normaaliin, Iivan juoksut on onneksi loppu, ja himokas hormonihyrrä on muuttunut takaisin ihanaksi itsekseen. Huomenna mennään pitkän tauon jälkeen ekaa kertaa treenaamaan. Päästiin mukaan kahdelle erilliselle BH-kurssille, joista toinen alkaa siis huomenna ja toinen 1½ viikon päästä. Sunnuntaina mennään hakuilemaan All Heroeslaisten kanssa. Ollaan käyty sauvakävelemässä ja se sujuu jo vallan mainiosti. Adyn kanssa menee nyt myös oikein tosi hyvin, en tosin luota siihen vaikka se on nyt totellut tosi hyvin, koko ajan on pelko persiissä että se keksii taas jotain idioottimaista, nyt vaan toivotaan oikein tosi kovasti että jatkossakin menisi yhtä hyvin.

Loppuun vielä muutama söpistelykuva Iivasta.


Eeeeeerittäin(!!) loukkantunut ja syyllistävän katseen omaava Iiva ihanainen suihkun jälkeen :D

Seuraneitiä tylsistyttää, takareiden ja alaleuan venytystä ajan kuluksi.. ;)

Ja vielä yksi kuva viime viikolta, Ady makoili sohvalla kun Iivalle iski läheisyydenkaipuu. Vähän meni Adyn tila ahtaaksi mutta mitä sitä ei Iivan tyytyväisyyden takia tekisi.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti