sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Porvoon näyttelyt

Tänään oli Porvoon näyttelyt. Olin ilmoittanut molemmat ja olin jo ajatellut etten mene Adyn kanssa sen erikoisen trimmin takia mutta muutin mieleni, Adykin joutui kehään. Näyttelyt ei ole ollenkaan meidän juttu, en tajua mitä siellä pitää tehdä, en ole opettanut koiria kunnolla, ja sählään. Onneksi ollaan löydetty meille huomattavasti sopivammat harrastukset.

Tuomarina toimi Laura Campion.

Iiva sai ERIn, oli neljästä junnunartusta kolmas. Arvostelussa luki näin: "Nice bitch. Needs more training on movement. Nice outline. Correct tail set. Nice head. Short muzzle. Dark eyes. Good ear set."

En ymmärrä tuota "lyhyt kuono" lausetta, Iivalla ei todellakaan ole lyhyttä kuonoa. No, onhan se toki lyhyempi kuin sen alaleuka ;)

Ady sai EH:n, oli kolmas kolmesta avoimen luokan nartusta. Arvostelussa luki: "Nice head. Good ear set. Poor dentition, under teeth. Moved well for handler. Correct tail set."

Tuomari kauhisteli Adyn alahammasrivistöä :)

Mielestäni molemmat arvostelut on vähän tylsiä. Päärotua kun arvostelee olisi ehkä kiva että päästä sanottaisiin muutakin kuin että se on "nice" ja että korvat löytyy sieltä mistä pitää. Kulmauksia ei mainittu mitenkään, Iivan arvostelussa sanottiin että "nice outline", jonka ymmärrän niin että raamit oli kivat, Adyn raameja ei mainittu ollenkaan. Ei mitään ylä- eikä alalinjoista. Väristä ei mitään mainintaa. Ilmeestä ei mitään mainintaa. Itse liikkeestä ei mitään mainintaa muuta kun että Iiva tarvitsee lisää treeniä ja Ady juoksi nätisti kanssani.
  No, aina ei voi saada kattavaa arvostelua, harmi että tällainen tuomari nyt osui meidän kohdalle, noita arvosteluja kun me harvemmin käymme hakemassa..

Loppuun vielä muutama kuva, nakkasin kameran Partosen Jarkolle joka ystävällisesti kuvasi meidän esiintymiset. Kiitos!!

Odotellaan vuoroa, minä, Ady, Iiva ja kummitäti ElluLyhyt kuono??


Tuomari

Pystyisiköhän juoksiessa jäljestämään??


Noniin, huh, nyt on taas vuosi seuraavaan kertaan, onneksi tämänvuotinen on nyt ohi. Pistetäänkö veikkaukseen mitä Ady kehittää itselleen ensi vuodeksi? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti