sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Risteilyä pellolla ja ilmaisuja varikolla sekä auringonlaskukuvia

Tänään aamupäivällä ajettiin Iivan kanssa Hinthaaraan peltojen keskellä. Ohjelmassa oli risteilyharjoitusta. Me ei olla Iivan aikaisemmin treenattu pellolla, enkä ole Adynkään kanssa eli tuo oli ihan uutta minulle.

Suunniteltiin keskilinja ja kummallekin puolelle noin 30-40 metrin päähän meni maalimiehet. Siitä sitten lähetin ensin yhdelle puolelle, jossa oli tarjoitus haukkua pari kertaa. Iivalla oli vaikeuksia, se haukkui taas useampia kertoja ilman ääntä ennen kuin sai äänen mukaan. Muutaman haukun jälkeen palkka ja sitten maalimies nousi ylös kyykystä ja kutsuin sitä takaisin, se piti ilman pysäyttämistä lähettää toiselle puolelle. Tässä ei Iivalla ollut ongelmaa. Näitä yliheittoja tehtiin useampi, haukku sillä on huonontunut siitä mitä se oli joskus kesällä.

Tuo ruskea viiva on minä, punaiset ruksit on maalimiehiä, ja liila on Iiva.

Tämän jälkeen mentiin varikolle. Meitä oli vain 3 ja koska halusin että A-M kulkee minun mukana jos tulee ongelmia niin Outi sai sitten toimia Iivan maalimiehenä, 5 kertaa :D. Harjoituksen teema oli ilmaisut, ja 3 ensimmäistä kertaa maalimies meni piiloon 10 metrin päähän niin että Iiva näki sen piilon ja maalimiehen kokoajan. Ilmaisut oli kelvollisia. Tai itseasiassa kolmannella piilolla se ilmaisi oikein hyvin. 2 viimeistä piiloa se joutui myös etsimään, mutta mentiin suht lähelle ja lähetin piilolle päin. 4. maalimiehellä se ilmaisi itseasiassa ihan hyvin, jopa useamman haukun sarjoja. Viimeinen maalimies laitettiin helppoon piiloon ilmaisua ajatellen, maan tasolle, Iiva pääsi lähelle ja se sai seistä tukevasti maassa. Ilmaisu olikin hyvää.

Täytyy harjoitella tuota ilmaisua, aion huomenna haukuttaa sitä lenkillä, tiistaina mennään tottistelemaan niin saa siellä sitten haukkua A-M:a ja muitakin vapaaehtoisia.

Loppuun eilisillan auringonlaskukuvia.

Ady ja Iiva @ Ekudden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti