torstai 20. syyskuuta 2012

Ady the Maailmannavankuningatar 3 vuotta!!

Mikä päivä! Ensin korvatulehduscheckaus eläinlääkärissä, Adyn korvatulehdus on parantunut ja korva on hyvän näköinen. Ady kävi vaa'alla, painoi 45,9 kiloa ja saa jatkaa laihiksellaan.. Iiva painoi 25,9 kiloa.

Käytiin hakemassa Tyyne mummolasta ja painuttiin takaisin kaupunkiin, käveltiin Johannan ja ihastuttavan Amelie-vauvan kanssa vajaan tunnin lenkki kiertäen vanhassa kaupungissa.

Tämän jälkeen vietiin Tyyne JA Iiva takaisin mummolaan ja mentiin Adyn kanssa kaksistaan kotiin. Mikä nautinto olla kaksistaan Adyn kanssa, vaikka kyseessä olikin vain muutama tunti. Makoiltiin sängyssä ja tehtiin synttärikakut valmiiksi iltaa varten.

Maailmannavankuningatar sekä synttärisankari kauneusunilla

Kurkkaus

Illalla lähdettiin vikoihin BH-kurssin treeneihin. Tänään oli kokeenomaiset harjoitukset hieman lyhennetyllä ohjelmalla. Ady teki tavanomaisen seuraamisen ollen vino, irtonainen eikä kovin hyvin kontaktissakaan mutta pysytteli kuitenkin siinä lähettyvillä ;) Ihmisryhmä meni hyvin, jättävät meni hyvin, luoksetulo oli hyvä ja paikallaanmakuu meni hyvin. Tuomarilta tulipalautetta että jos vaikka kävelisin tasaisesti samaa vauhtia niin se helpottaisi koiran liikkumista. Kyseisellä seuraamisella saataisiin BH läpi jos muut osiot menisivät hyvin. Olin todella tyytyväinen.

Illan huipentuma eli The Synttärikakku:

Tämä on Iivan annos, pohjalla juustoisia pekonilettuja jonka päällä jogurttia ja lihapullia, keskellä maksamakkaratorni ja nakki. Ympärillä myös juustotankoja.

Adyn syntsäkakku: Pohjalla juustoisia pekonilettuja, päällä maksalaatikkoa joka halkaistu ja täytetty lihapullilla, juustolla ja ranskankermalla, juustotikkuja sekä alla että päällä, ympärillä maksamakkarasiivuja, pällimäisessä kerroksessa ranskankermaa ja 3 nakkia kynttilöiden virkaa toimittamassa.


Syömäkuvia:

Tytöt odottaa

Ady 3 vuotta


Varsågod!




Että sellaiset synttärit! Ja Adyn laihis ja kuntokuuri alkaa änn yy tee NYT!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti