lauantai 8. syyskuuta 2012

Loppuviikon kuulumiset

Huomasin torstaina kun heräsin päikkäreiltä että Ady ravisteli päätään ja piti päätään kenossa. Saatiin eläinlääkäriaika alle tunnin päähän. Korvista otettiin nytteet ja tulehdustahan niissä oli, vasemmassa pahempi ja oikeassa aika lievä. Lääkkeeksi määrättiin Canofite vet. Se lasketaan dopingiksi joten Adyn lauantain näyttelyt peruuntuivat. Ady tuulettaa!! ;)

Torstaina oli myös arkitottis mutta en kerennyt ottaa Iivaa mukaan harjoittelemaan. Arkitottiksen loputtua annettiin Iivan ja Lillin touhuta, spurtata, painia ja juosta hetken aikaan. Iiva villiintyy aina kun Lilli osuu näkökenttään :).

Perjantaina mentiin metsälenkille, se toki jäi kovin lyhyeksi, hirvikärpänen kävi kimppuuni ja sihen loppui lenkki.

Metsälenkin saldo.. Iivan oksennus..


Illalla mentiin Iivan kanssa pentukurssille, suurin osa ajasta oli odottamista, ja siinä olikin pirun vaikea tehtävä. Iiva pomppi, hyppi, kiskoi, loikki, toikkaroi, pomppi, hyppi, kiskoi, loikki ja toikkaroi, se oli rauhallinen pelkästään silloin kun pidin siihen katsekontaktia. Se ei ole koskaan ollut noin raivostuttava aikaisemmin, kaikki muut pennut istuivat nätisti omistajiensa vieressä mutta tämä tuusulalainen ei, ei niin sit millään olisi malttanut. Lillin Anna-Mari miettikin että johtuisiko siitä että Iiva on tottunut siihen että kun saavutaan paikalle alkaa tapahtua. Ja nyt kun piti vain olla nin pisti shown pystyyn. Rauhoittuminenkin täytyy opetella, Iiva vaan ihan vähän mieluummin touhuaisi.. Ihan vähän. Ihan vaan pikkiriikkisen.

Yöllä lähdettiin Adyn kanssa vartiointihommiin. Meillä oli kolmen tunnin vartiovuoro Porvoon näyttelyiden alueella. Suski ja toivoton epäToivo oli mukana. Istuskeltiin kellarissa ja partioitiin aluetta vuorotellen. Tehtiin Adyn kanssa temppuja aikamme kuluksi. Ady on hulvaton. Ady on ihan huippu.

Lauantaiaamuna otin molemmat mukaani näyttelyihin katselemaan bullmastiffien kehää. Toivo oli komea, oli paras juniori ja sai ekan sertinsä. Bjurbölen tytöt onnittelee! Ady nautti huomiosta, makasi selällään kehän laidalla ja änkesi väliin jos joku yritti tulla katsomaan Iivaa, Ady ensin!! Ja Iivaahaan ei tarvitse silitellä, keskittyisitte nyt vaan Maailmannavan kuningattareeseen :) No, kyllä Iivakiin ihasteltiin, kolme kasvattajaa seisoi ringissä Iivan ympärillä ja arvostelu oli suurinpiirtein tämmöinen: "Siitä taitaa tulla kookas. Hyvä luusto. Suorat jalat. Hienot hampaat, alapurenta voisi olla pahempikin ;). Ainiin, ja "korvat törröttää". No shit Sherlocks!!

Ostin Iivalle ketjupannan ja nahkaisen remmin, en jaksa enää pidellä sitä kun se kiskoo niin kovasti.

Kehän jälkeen hengailtiin hetki ennen kun suunnattiin Adyn pikkuveljen (sama emä, eri isä) Mooseksen (Remarkabull Lust If U Must) kanssa metsälenkille. Mentiin Sikosaaren polulle. Koirat juoksivat hullun lailla, pläräsivät vedessä, riehuivat ja painivat.

Iiva spurttaa

Pari punaista Remarkabullia ja yksi brindle All Heroes

Lankut olivat uppeluksissa, koiria ei haitannut mutta me jouduttiin kääntymään. Tässä Iiva ja Mooses etualalla, Ady takana.


Iiva tulee täysillä!!

Saidan lapset

Trio

Kiero kuin korkkiruuvi?


Illalla ajattelin taas ottaa Adyn, ja ehkä Iivan mukaan kun mennään vartioimaan. Huomenna on vapaapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti