sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lintutornin rappustreeni

Pikkuveljet remppasivat ja metelöivät täällä niin me lähdettiin karkuun. Kävin kaupoissa ja koirat saivat tyytyä takapenkkiin, anteeksi, kuningatarosastoon, se on vähän niinkuin niiden toinen koti. Takaisintulomatkalla pysähdyttiin ja  käveltiin lintutornille joka on ihan siinä tien vieressä, pitkospuita ehkä 100 metriä tai jotain..? Adyn kanssa käytiin aika usein harjoittelemassa rappusia tässä silloin kun asuin sairaalan pihassa mutta nyt ei ole tullut käytyä, alkukesästä käytiin Sikosaaren lintutornissa mutta se on paljonpaljonpaljon vaikeampi.

Ady tykkää portaista ja Iiva tykkää kaikesta, lisäksi Iiva menee jokapaikkaan Adyn perässä. Treenit olivat siis onnistuneet eikä ongelmia ilmennyt. Otin paljon kuvia Lumialla ja koirat kiipeilivät pari kertaa ylös ja alas portaita.

Ady näyttää ihan epämuodostuneelle mutta eihän tämä nyt kaikista imartelevin kuvakulma muutenkaan ole :) Tytöt matkalla ensimmäiselle tasolle.

Ady ja Iiva lintutornissa, istuvat penkillä posettamassa. Minulla on mennyt 3 vuotta tajutakseni miten saan Adyn katsomaan tällaisissa kuvissa kameraan ilman että se työntää kieltä ulos ja vetää korvia taakse. Nimen huutelu ja maiskuttelu ei auta, mutta kun laitoin käden vasempaan taskuun, siihen maagiseen vasempaan taskuun niin johan toimi. Huomatkaa myös tyttöjen identtiset korvat :D









Takaisin ylöspäin

Tytöt ja lintutorni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti