lauantai 29. syyskuuta 2012

Limaa siellä ja räkää tuolla

Iivan kennelyskää jatkuu, se yskii ja kakoo, nenästä tulee räkää ja kurkusta limaa. Vähän väliä löydän jostain lattialta tai sängystä (yök) sellaisia 10-15 cm limaklönttejä. Iiva on pirteä ja ulkona ollessaan se saa hepuleita, mutta se lepäilee enemmän kun normaalisti ja rauhoittuu helpommin kun normaalisti kun riehumisia yritän hillitä. Ruokahalu on entisenlainen elikkä vallan mainio.

Ollaan siis kotona, en lähtenyt Kuusamoon :( Ehkä ensi keväänä tai syksynä..

Ady rupesi tuossa viikko sitten edistää ruokailussa, se otti maistiaisia ennen kun sai luvan, kattelin sitä paripäivää ja toruin mutta ei kun ei auttanut jouduin ottamaan "kovat käyttöön", eli karjasin sille, polkaisin lattiaa ja ajoin sen asunnon toiseen päähän, sai odottaa siellä kunnes Iiva oli syönyt ja pääsi vasta sitten syömään, tein tämän 2 kertaa ja nyt on toisenlainen ongelma. Ady ei enää syö "varsågod" -käskystä, se istuu ja nykii, kuola valuu, se tuijottaa minua ja vaikka kuinka hoen "varsågod" niin se ei uskalla mennä syömään.

Mitäs muuta? Joo, Iivan ruokakupin edessä maahanmenot on jo aika hyvässä kuosissa, se menee maahan vain pienellä käsiavustuksella ja aina suoraan mahalleen, nyt se ei enää käännä itseään mukavasti puolikylkiasentoon. 

Adyllä ei ole vielä(kään) kennelyskän oireita. Min en tajuu miten se ei ole sitä saanut, toinen sinkoaa räkää ja Ady nuolee sen naamaa ja Iiva puree Adyä suusta ja ne juo samasta vesikiposta ja asuu samassa kodissa ja nukkuu samassa sängyssä ja ja ja ja ja ja.. No, hyvä näin :)

Ainiin!! Iiva kusi eilen sänkyyn! Tulin kaupungilta kotiin joskus 16 aikoihin ja käytin koirat ulkona, Iiva pissasi kahdesti, vein sisään ja tunnin kulttua se pissasi makuuhuoneen lattialle, seuraavan tunnin kulttua se pissasi sänkyyn, taas kului tunti ja se lorotti vaatehuoneen latialle ja taas tunnin kulttua keittiön lattialle. ISOJA pissoja, miten sitä riittää niin paljon. Onkohan Iivalla munuaisten ylitoiminta? :) Se ei juonut kuin vähän silloin tällöin, söi yhden omenan (toimiiko omena koiralla diureettina), ja kusi, kusi, kusi ja kusi.

Eilen sain vaatehuoneen vihdoinkin valmiiksi, tänään veljeni tulevat hiomaan toista komeroa ja täyttämään seinän ja lattianväliset raot silikonilla. Tämä kämppä on niin vino ja vonkura että kun laminaatit laitettiin niin niitä ei saatu tasaisesti seinien vierusta kulkevaksi. Sitten tarttisi vielä käsitellä seinä esim vahalla siellä toisessa komerossa, tapetoida seinät ja hankkia yksi ovi ja sisustaa, sit tää olis niinkuin valmis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti