sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Töölöilyä ja tottistelua

Lähdettiin tänään Ellun ja Frodon luokse Töölöön. Tehtiin pitkä kävelylenkki, en nyt osaa sen tarkemmin kertoa missä koska olin tavoilleni uskollisena ihan eksyksissä mutta vettä näkyi useamman kerran, ja hautausmaa. Ady ja Iiva käyttäytyivät ihmeellisen järkevästi, Ady ei pelästynyt koko lenkillä kertaakaan liikennemerkkiä, puunoksaa, ei edes katoksia. Iiva käveli sille osoitetulla paikalla vieressäni koko lenkin, eikä kiskonut pakaralihakset pullottaen kertaakaan. Oli siis oikein mukava kävelylenkki.

Illalla oli Adyn BH-kurssi. Harjoiteltiin jättäviä, ne meni oikein hyvin, ja minä muistin laskea askeleita. Paikallaanmakuussa riskeerasin, kävelin 30 askelta ja pidin selän Adyyn päin, en kurkkinut kertaakaan, ja se pysyi, muut sanoivat että se ei ollut liikkunut mihinkään, ei edes kankkua vaihtanut!! :D Pari tyyppiä tuli kyslemään Adyn rotua, olivat kovin tohkeissaan Adystä (ei siksi että se olisi nyt mitenkään erityisen hieno ollut) koska se on bullmastiffi, ja se totteli!! Siis totteleva bullmastiffi!! Oletteko ennen moisista kuulleet?
  Harjoiteltiin myös henkilöryhmää, sekin meni hyvin.

Kotimatkalla Iiva paskoi autoon!! Siis Micran takapenkille. Olisitte nähneet Maailmannavankunigattaren ilmeen kun pennunperkele kehtasi sontia kuningatarosastolle. Voi luoja. Ei siitä sit sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti