maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen tuho ja ensimmäiset hakutreenit ym pientä

Ei toimi.Lumian latauspiuha :(


Eilen iltapäivällä oli Iivan ensimmäiset hakutreenit, Iiva söi nakkia nakkiringissä. Iiva liikkui rauhallisesti mutta itsenäisesti nakkikiskantädiltä/sedältä toiselle ja takaisinkin muutaman kerran tarkistamaan oliko nakkia vielä jäänyt.Adyn kanssa jatkettiin suoraanmenemisen harjoittelua, käytetään haamuja ja ne toimivat.

Iivalle askarreltiin Jarmon toimesta tervetuliaislahja. Iiva kiittää!!

Käpylehmä

Tyypit odotteli autossa muiden treenatessa. Aika suloisia, eikö?

Kuningatarosaston tunnelmaa


Muiden treenattua Milla ja Mauri tekivät etsintäharjoituksen, harjoituksen piti kestää n 10-15 minuuttia ja päätin lähteä mukaan Iivan kanssa. No, loppujen lopuksi meidän metsätarpominen kesti yli tunnin. Ihan vähän jos meinattiin eksyä kun lähdettiin Kriden kanssa oikaisemaan :) En sitten voinut kuunnella Krideä joka käveli kartan kanssa.. :) No, seurattiin miten Iiva jaksoi, yritettiin kantaa sitä välillä mutta se rimpuili ihan hulluna kun tahtoi itse kävellä, kun lopulta yli tunnin tarpomisen jälkeen löydettiin autoille Iiva pisti vielä hepulishown pystyyn, autoon se sitten nukahti. Kotona se sai ruoan ja innostui vielä riehumaan ihan hullun lailla tunnin ajan, meinattiin Adyn kanssa lähteä evakkoon, siihen malliin Iiva hyökkäili. Onneksi se sitten kuitenkin rauhoittui.


Kontakti :)

Posket pullollaan aarteita
Iiva kakkasi ensimmäistä kertaa sisälle tänään aamupäivästä. Kakkasta löytyi 2 peukalonpään kokoista kiveä, reippaasti ruohonkorsia ja muutama havu ;) Ady kakkasta löytyi kerran pentuaikana fantapullon etiketistä pala jossa luki "Fanta". Fantakakka ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti