lauantai 9. kesäkuuta 2012

Rannalla ja hoidossa

Tänään aamupäivällä Laura ja Hertta, ja Suski ja Toivo lähtivät meidän mukaan rannalle. Hertta ja Toivo painelivat menemään kuin kaistapäät melkein sen koko 1½ tuntia kun siellä oltiin, Ady haisteli ja tutki suurimman osan ajasta mutta leikki aina välillä teinien kanssa. Iiva istuskeli meidän kanssa ja katseli muiden touhuja ja uskaltautui ihan lopussa sitten vähän mukaan leikkeihin. Ady tykkää kahlata ja harrastikin sitä ihan kiitettävästi, Herttakin viihtyi vedessä ja Toivo rohkaistui loppua kohden, Iiva kasteli muutaman kerran tassunsa.

Iltapäivästä lähdin parin ystävän opiskeluajoilta kanssa syömään ja juoruamaan. Ady meni Toivolle hoitoon ja Iiva Ellulle. Ellun luona asuu ranskanbulldoggiherra Frodo ja Ellu on sekä Adyn että Iivan kummitäti :) Ellu oli ottanut kuvia mutta en ole saanut niitä vielä, lisäilen niitä sitten myöhemmin.

Rantakuvia:

Ady ja Toivo ilmeilee, Hertta näyttää peppua

Iiva vauhdissa

Iiva tutustuu veteen

Koko kööri

Iiva hommissa

Suski ja Iiva

Hertta ja Iiva

Ady ja teinit

Toivo, Hertta ja Iiva

Tyypit lähti kauas pois :)


"Tuleeko minustakin isona typerän näköinen"

Tyyppi tulee täysillä, ei ihan pysynyt muiden vauhdissa mukana

Ady

Laura ja Iiva


Tiikerit kuonokkain
Väsy

Iiva on syönyt vähän huonosti nyt nämä päivät, noin puolet tarjotusta annoksesta mutta nyt se on syönyt 2 viimeisintä ruokaa kokonaan, toivottavasti se jatkossakin syö annoksen loppuun..

1 kommentti: