perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tutustumisia

Aamulla käytiin koiranruokakaupassa ostamassa lihoja, olen vienyt Adyä pienestä pitäen kaikkiin kauppoihin joihin vaan koiria saa viedä. Ady on tottunut kaupassakävijä mutta se ei vieläkään pysty olemaan pälyilemättä ympärilleen, kaupoissa on nääs korkeita hyllyjä, onneksi kaupoissa on myös anteliaita kassatätejä ja -setiä joilta yleensä saa herkkuja :). Otin eilen Adyn ja Iivan mukaan, Ady höntsäsi ja kerjäsi huomiota ja Iiva keskittyi istumaan käytävillä vakavan näköisenä ;).

Kauppareissun jälkeen otettiin koko porukalla päikkärit, Iiva hengaili ensin hetken sängyn alla ennen kuin halusi hissipalvelun sänkyyn. Ihanaa kun Ady ja Iiva on näin nopeasti ystävystyneet, Ady on ihan mieletön, se jaksaa leikkiä ja olla retuutettavana ja kun Iiva väsyy niin Ady antaa sen olla.
Tyyppi mulkoilee sängyn alla.

Palvelua kiitos!! Tahdon sänkyyn!! Hissi!!

Ystävykset sängyssä päikkäreillä.


Eilen illalla käytiin Mummolassa esittäytymässä Mummolle ja Mummon kultaisellenoutajalle Tyynelle. Tyyne on niin tykästynyt ja kiintynyt Adyyn että Iiva sai olla aika rauhassa alkutervehdyksiä lukuunottamatta. Ady ja Tyyne painivat ja pyörivät keskenään ja Iiva katseli enimmäkseen vierestä.

Iiva ja Tyyne tervehtivät
Normimeininkiä Mummolassa

Tänään aamupäivällä Bjurböleläisessä olohuoneessa oli taas aikamoiset geimit pystyssä. Kuvasatoa alla :)



Vähän näkyy naskaleita sängyn alta ;)


Ady jäi "rannalle ruikuttamaan" kun Iiva katosi sängyn alle







Kuvia päikkäreiltä:




Iltapäivällä käytiin nopeasti moikkaamassa ystävääni Johannaa ja hänen pientä tytärtään Amelieta (4kk). Tehtiin "vaihtokaupat", Johanna ihasteli Iivaa ja minä ihastelin Amelieta. Ady pyöri jaloissa ja yritti saada molempien huomion ja onnistui kyllä siinä ;) Molemmat koirat saivat tuoksutella vauvaa ja Amelie "silitti" Iiva ja "ratsasti" Adyllä :D Johannan luota hurautin rautakauppaan ostamaan listoja ja törmäsin Suskiin. Päätettiin käydä lyhyellä lenkillä Sikosaaressa ja Suskin käydessä hakemassa Toivon (All Heroes Mr Smee) minä kävin ostamassa nakkeja koska oltiin suunniteltu että mentäisiin harjoittelemaan rappusia lintutorniin.
  Toivo oli kovin kiinnostunut Iivasta mutta kiinnostuneempi Adystä, hyvä niin, sai Iiva olla rauhassa alkutervehdysten jälkeen ja katsella touhuja sivusta. Harjoiteltiin lintutornin rappusia Adyn ja Toivon kanssa, Ady osaa kiivetä ylöspäin mutta alaspäin tuleminen on paljon vaikeampaa, portaat on tosi jyrkät, ne on kapeat sekä leveyssuunnassa että syvyyssuunnassa ja lisäksi lautojen välistä näkee alaspäin ja sivuillakin on kaiteiden lisäksi pelkkää ilmaa.
  Vietiin Ady ja Iiva alimmalle tasolle joka on siis melkein maantasolla, reilu parikymmentä senttiä kaatuneen kaislan ja veden yläpuolella ja ajteltiin että Ady pärjää ja Iiva ei uskalla liikkua niin voidaan keskittyä Toivon auttamiseen alapäintultaessa. No, väärin ajateltu, Iiva loikkasi sinne märkään kaislikkoon ja lähti taapertamaan poispäin ja koska Suski oli lähempänä niin Suski sitten hyppäsi perässä sinne pöpelikköön, Iivalta kastui vain tassut koska kaislikko kantoi sitä niin hyvin mutta Suski kastuikin sitten polvia myöten.. ;) Kiitos Suski pennunpelastamisesta!!
  Autoille päin käveltäessä Ady ja Toivo menivät rymyrallia puskassa ja ojassa, Iiva käveli sivistyneesti meidän kanssa polkua pitkin. Fiksu tyttö, vältti suihkun johon sekä Ady että Toivo joutuivat, oli meinaan aika kammottava haju mikä  niistä kahdesta lähti :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti