keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Uusia tuulia

Totta tosiaan, uusi koti, uusi koira. Onhan tässä totuttelemista. Olen ollut Lumian netin varassa 3 päivää ja äsken laajakaistaukko lähti, netti ei tietenkään toimi olohuoneessa jossa nyt asutaan vaan joudun istumaan täällä makuuhuoneessa rakennuspallin päällä puusilpun, irrotettujen laattojen, johtojen, sähköpistokkeiden, työkalujen, maalipurkkien ja roskien seassa. Great!!

Sitten koiriin, Iiva tosiaan tuli kotiin maanantai-iltana. Automatka meni hyvin, kovin oli kiinnostunut maisemista, sipoossa pysähdyttiin kun oli hieman rauhaton ja kakkahan sieltä tuli Afrikantielle :) Kotiin tultua otettiin ensin hieman yhteiskuvia takapihalla ensimmäiseltä illalta ja mentiin sitten vasta sisälle.
Ady ei malttanut keskittyä pentuun ollenkaan koska Suski tuli mukaan sisälle ja Ady touhotti täböllä Suskin kanssa. Kun Suski sitten lähti niin Ady malttoi tulla moikkaamaan Iivaa, istuin sängynlaidalla Iivan kanssa ja Ady kävi nuuskuttelemassa. Laitoin Iivan omaan petiin ja Adyn omaan ja tekivät vielä siinä tuttavuutta.

Adyä vähän lapsetti.. ;)


..Iivaa ei.

Väsynyt pikkuinen <3

Ady


Iiva ja PinkpupuHeti tiistaina aloitettiin autoharjoittelu, Ady on hyvä matkustaja ja Iivakin oli todella rauhallinen, ajettiin muutaman minuutin päähän peltotielle ja käytiin vähän kävelemässä.

Micran kuningatarosastolla
Melkein samassa tahdissa <3

Kakkalla
Iiva posettaa


Katsokaa varjon takajalkoja :D

Iiva tapasi eilen toisen pikkuveljistäni ja kummitätinsä Ellun kun vietettiin aikaa pihalla. Entinen asukas oli rakentanut pihaan grillikatoksen ja pation ja Iiva huomasi heti kohdan josta pääsee rakennelman alle, se kohta tosin tukittiin heti kun pentu löysi tiensä ulos. Iivaa harmitti ihan hulluna ja se kävi tasasin väliajaoin repimässä tukkeeksi laitettua koristepyörää :)

Sisällä ollessaan Iiva viihtyy sängyn alla,sinne se aina sujahtaa kun haluaa mennä nukkumaan. Viime yönä se heräsi 3 aikoihin ja sai ensimmäisen "puren kaikkea" kohtauksen. Ady seurasi tapahtumia omasta pedistään, Iiva pieni piraija kita ammollaan ja pirunkatse silmissään iski kiinni kaikkeen mikä sen lähettyville osui, minä tarjosin sille Babyfanttia jatkuvalla syötöllä. Sitten Iiva ryntäsi Adyn petiin, puri Adyä etutassusta ja kiiti turvaan sängynalle.. Ady oli ihan että whooooot!?!?!? No, kohtaus kesti sen 15-20 minuuttia jonka jälkeen Iiva rauhoittui ja nostin sen sänkyyn nukkumaan, siitä se taas innostui ja kävi käsiksi minuun joten nostin sen alas lattialle, hetken se touhusi ja kun taas rauhoittui niin nostin sen sänkyyni nukkumaan ja sitten se tosiaan nukkui useamman tunnin.

Olohuoneesta kuuluu kamala mekkala, menen sinne viihdyttämään itseäni :) Leikkivät koiranpennut on vaan niin suloisia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti