perjantai 22. kesäkuuta 2012

Päivystysviikonloppu

Päivystän koko juhannuksen, tarkoittaen että olen käytännössä töissä torstai aamusta maanantai iltapäivään, tosin saamme päivystää kotoa käsin kunhan kerkeämme 20:ssä minuutissa  puhelinsoitosta leikkaussaliin, asun niin lähellä sairaalaa että voin päivystää kotoa, ihanaa! Äitini kävi hakemassa koirat torstaina alkuiltapäivästä hoiviinsa.

Ilta oli mennyt hyvin, oli syöty, leikitty, nukuttu ja kaikki tarpeet oli onnistuneesti tehty ulos. Iiva oli kuulemma jo roikkunut Tyynenkin korvissa. Tähän asti Iiva on ollut vielä vähän varovainen Tyynen kanssa mutta nyt se sitten ilmeisesti oli rohkaistunut. Toivottavasti Iiva ja Tyyne ystävystyy yhtä hyvin kuin Ady ja Tyyne. Koirille oli tarjottu lasagnea ;) Ady on tottunut kaikkiin Mummolassa tarjoiltaviin herkkuihin mutta Iiva oli kuulemma ollut ihan taivaissa siitä lasagnesta, oli syönyt lasagnen tassu kipossa ettei vaan olisi päässyt karkuun ja sitten vielä kanniskellut kippoa suussaan ;)

Kävin hakemassa koirat illalla kun pääsin töistä, kävin vielä veljeni luona hakemassa tavaraa ja kotiinpäin ajaessa päivystyspuhelin soi. Koirat odottivat autossa pari tuntia kun olin töissä. Kun päästiin lähtemään työkaverit tulivat katsomaan koiria, Iiva pusutteli sylistä kaikki kasvot jotka osuivat riittävän lähelle ja Ady heilui takapenkillä, "kamalan vaikeaa riehaantua takapenkillä", tosin Ady kyllä rauhoittui nopeasti.

Yöksi kotiin ja omaan sänkyyn, nyt kello on vähän yli 11  ja vielä ei ole tarvinnut mennä töihin, toivotaan että jatkuu samalla tavalla.

Suski laittoi viestiä että on kohtapuoleen lähdössä rannalle, tarjoutui ottamaan Adyn ja Iivan mukaan. Ihanaa!! Hetkeä myöhemmin Ellu soitti, oli kuulemma lähdössä rannalle ja tarjoutui ottamaan Adyn ja Iivan mukaan.. ;) No, samalle rannalle ovat menossa niin ehkä löytävät toisensa sieltä. Aikamoinen kööri ruttunaamoja, 1 ranskis ja 3 bullmastiffia. Ihanaa kun kaverit huolehtivat koirien virikkeistämisestä ja ulkoilutuksesta kun ei itse pysty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti