tiistai 12. kesäkuuta 2012

Mukavaa ulkoilua ja vähemmän mukavaa ulkoilua

Remmilenkit on hanurista!! Iiva on kuin eri koira kun pitäisi ulkoilla kytkettynä, tulin äsken sisään tämän päivän ainoalta remmilenkiltä, huokaus. Poispäin kuljettiin vajaa parisataa metriä ja päätin että kun saan sen kävelemään pari metriä omasta halusta niin käännytään, ja johan rupesi kävely sujumaan. Iiva hidastelee, mutkittelee, pysähtelee, jarruttaa, heittäytyy makuulle ja pomppii narun päässä, sitä ei huvita! Takaisinpäin tullessa käveli samaa tahtia minun vieressä remmi löysällä..



Noniin, ja sitten valokuviin metsälenkiltä, niin paljon kivempaa!! Mentiin siis Ekuddeniin Ellun ja Frodon kanssa. Reitin varrella on paljon pitkospuita ja yksi silta ja halusin nähdä miten Iiva reagoi. No, ei mitenkään, Iiva on mutkaton, rauhallinen, itsevarma/rohkea/utelias ja sillä on ihan mielettömän positiivinen asenne kaikkeen.

Iivan ensimmäinen pitkospuulla kävely
Sillalla

Söpöstelyä voikukanvarren kanssa. Iivan kylkeä pitkin kipittää VALTAVA hämähäkki, YÖÖÖÖÖÖK!! Onneksi Ellu poisti sen.
Kuvasarja luoksetulosta




Kukkien tuoksuttelua

Leikkihetki

Älykästä!?!?

Ady tuijottelee
Adyn ja Frodon kuvissa juoksentelee pieni riiviö
Lähdetäänpä kotiinpäin ennen kun kastutaan..

Kuvasarja puunrungon ylityksestä



Pitkospuilla
Tässä kuva miten Iiva syö istualleen :)
Natinati!!



1 kommentti:

  1. Eihän sitä kukaan halua kulkea sidottuna, kun vasta on ekat pari kuukautta porhallettu ilman rajoittavia talutushihnoja :D Pikkulikka on selvästi elementissään metsässä ja ihan kuin olisi aina kulkenut Adyn ja kumppanien mukana.

    VastaaPoista