sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannuksen viettoa ja sairastelua

Juhannuspäivänä suunnattiin Mummolaan perinteiseen sukujuhlaan, ensin söivät ihmiset ja ylijäämistä kerättiin koirille annokset. Iiva ja Tyyne leikkivät kaiken sen ajan mikä ei kulunut Iivan päikkäröintiin, tasaisin väliajoin Iiva käpertyi pöydän alle jonkun jalkoihin nukumaan. Ady nautti kun sai vaan olla ja vahtia syöjiä kun Tyyne hoiti PikkuPorschen viihdytyksen.

Sunnuntaiaamu alkoi oksennuksella, Iiva oksensi pienen määrän mahanestettä, 4 keppiä ja puolikkaan kävyn.. Minä heräsin järkyttävään kurkkukipuun, koko päivä on mennyt nukkuessa (onneksi ei ole tarvinnut mennä töihin), koiratkin on nukkunut mutta nyt kyllä huomaa että ei olla tehty juuri mitään tänään, Iivalla keittää yli, se menee kuin heikkopäinen pitkin poikin kämppää, törmää seinään jne, Adykin saa osansa..

Löysin Adyn roikkuhuulista sellaisia valtavia paiseita tuossa pari päivää sitten, nyt ne on lisääntynyt mutta ne uudet on paljon pienempiä ja ne on alaleuassa. Hoitona Betadinea, zinkkiä ja biotiiniä, lisäksi Iiva pitäisi pitää erossa Adyn leuasta.. Jep. Seurataan tilannetta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti